Aquesta salsa és boníssima. I com totes les receptes que et proposem, és super fàcil. Aquí la tens.
Per fer els tortel·lini ecològics farcits amb formatge de cabra i pastanaga amb salsa pesto d’anacards us cal:
-Tortel·lini farcits
–150gr d’anacards
-Mig got d’oli d’oliva
–40gr d’alfàbrega fresca
-Sal
-1 gra d’all
-Pebre negre
-Un polsim de pebre vermell dolç
-Un raig de llet o llet vegetal
Poseu a bullir la pasta el temps de cocció que us indiqui el fabricant.
Mentre bull, poseu en un recipient l’alfàbrega, els anacards, sal al gust, el gra d’all pelat, un polsim de pebre negre, un polsim de pebre vermell dolç, l’oli d’oliva i tritureu amb el pimer fins a aconseguir una salsa homogènia.
Un cop triturada, si veieu que és massa espessa, podeu afegir-hi un raig de llet o de llet vegetal (d’avena o d’arròs) perquè sigui menys espessa. Tasteu-la i rectifiqueu-la de sal o de pebre, si cal.
Serviu la pasta en un plat i poseu-li la salsa per sobre. I ja teniu llest aquest deliciós plat de pasta.