Tagliatelle d’espinacs amb salsa Arrabiata

Aquesta salsa la podeu acompanyar amb qualsevol pasta, però a Ecovianda la proposem amb els nostres Tagliatelles d’espinacs ecològics i de proximitat perquè ens agrada el color a la cuina. La salsa Arrabiata és deliciosa pel seu gust d’all i picantor excepcionals.

Per fer aquest senzill plat de pasta natural us cal (si els productes són de cultiu ecològic doncs millor):

-1 quilo de tomàquets madurs

-3 grans d’all

-2 o 3 bitxos picants

-Un bon raig d’oli d’oliva

-Alfàbrega fresca

-Orenga en fulla

-Sal

-Sucre

Primer de tot, renteu els tomàquets, i un cop nets, feu-los-hi un tall en forma de creu a la part del cul. Afegiu-los a un caçó d’aigua bullent durant un minut i enretireu-los tot seguit.

Poseu-los en aigua freda de seguida per aturar la cocció.

Un cop fet això, veureu que es pelen amb molta facilitat. Peleu-los i traieu la part verda d’on surt la branca.

Un cop pelats, poseu-los en un recipient i tritureu-los fins que no quedin grumolls. (podeu treure les llavors del tomàquet si voleu, però personalment crec que són molt bones i m’agrada que formin part de la salsa).

Bulliu la pasta fresca amb una mica de sal el temps de cocció corresponent.

Mentre la pasta bull, afegiu a una paella amb l’oli, els alls picats i els bitxos mentre l’oli encara és fred.

Quan l’all estigui daurat, afegiu-hi el tomàquet triturat, l’orenga, una mica de sal al gust i una mica de sucre per matar l’acidesa excessiva del tomàquet.

Deixeu que el tomàquet es fregeixi. Quan el tomàquet ha reduït més de la meitat del seu volum, vol dir que ja està fregit.

Tasteu-lo i verifiqueu que no li falta sal.

Per acabar, poseu en un plat la pasta fresca bullida, afegiu-hi la salsa de tomàquet a sobre i finalment, poseu-hi una mica d’alfàbrega fresca picada per sobre. Donarà un toc de color fresc i boníssim a aquest plat de pasta tan alegre i deliciós.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada