Tagliatelle amb crema de figues i formatge de cabra

Aquesta original recepta de pasta és genial i molt senzilla. Tasteu-la!! Amb els ingredients ecològics i de proximitat d’Ecovianda us quedarà deliciosa.

Per elaborar aquest plat, per a 4 persones us cal:

Talleu la ceba a dauets petits i poseu-la a sofregir a foc lent amb un raig d’oli, sal i pebre.

Quan estigui dorada, afegiu-li l’all picat, les figues tallades a trossets petits, el formatge de cabra i remeneu. Procureu que quedi tot cuit i homogeni durant aproximadament 3 minuts a foc lent. Tot seguit, poseu-hi la llet o la crema. Amb 1/2 got n’hi ha prou.

Remeneu i deixeu que es cogui durant 2 minuts més a foc lent, fins que es fongui el formatge i redueixi una mica la llet. No deixeu de remenar. Afegiu sal si cal.

Un cop acabada la salsa, poseu a bullir la pasta fresca.

Mentre bull la pasta, passeu la salsa pel pimer si voleu aconseguir una salsa fina. Si us agrada més trobar els ingredients, podeu deixar-la tal com està.

Un cop bullida la pasta, ja li podeu posar la salsa per sobre i si voleu, decorar el plat amb un toc verd de cibulet o julivert  que aportaran un toc de color i frescor.

Bon profit!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada