La veritat és que són boníssims, i si no els has tastat mai, et sorprendran. Com sempre són fàcils de fer i llueixen una barbaritat. No necessites cap estri especial, però si disposes d’alguna maquineta per fer els linguini, doncs millor.
Per fer els nostres espaguetis vegetals per a 4 persones us cal.
-4 carabassons
-Un rallador normal
-Aigua i sal.
En primer lloc renteu els carabassons ben nets i talleu-los les puntes.
Poseu una olla d’aigua al foc i espereu que arrenqui a bullir.
Un cop llestos els carabassons, agafeu el rallador i ratlleu-los lo llarg.
Un cop ratllats, quan l’aigua bulli afegiu-los a l’olla i escaldeu-los durant 2 minuts. No més temps.
Traieu-los del foc i escorregueu-los bé. Que no els quedi aigua.
Poseu-los al plat i afegiu la salsa que vulgueu. Com a consell, us diré que una salsa de tomàquet amb all i olives negres els acompanyarà molt bé.
Mireu que fàcil, no calen màquines especials. Amb el rallador queden molt bé. I no costa gens de ratllar per què el carabassó és tou.
No teniu excusa.