Queviures cooperativa

Quèviure són la primera distribuïdora majorista de consum responsable. Es van constituir l’any 2013 al barri de Sants de la ciutat de Barcelona amb la voluntat de ser un punt de trobada entre consumidors i productors, i promoure tan el consum d’uns com la feina dels altres.

Volen sumar-se a la creació d’un Mercat Cooperatiu Ecològic que teixeixi una xarxa d’economia productiva real fonamentada en els valors de la confiança, la col·laboració i la corresponsabilitat arreu del territori.

Ofereixen productes ecològics, de proximitat, comerç just, i fets per altres cooperatives. Estan especialitzats en producte alimentari sec i elaborat, productes de neteja i vaixella compostable.  

és una cooperativa sense ànim de lucre. La seva finalitat no és trobar un benefici econòmic, sinó funcionar com a nexe d’unió entre consumidors i productors.

És una cooperativa de segon grau, perquè inclou cooperatives entre els seus socis. És integral, perquè engloba tots els elements bàsics d’una economia productiva; i jurídicament és una societat cooperativa catalana limitada (SCCL), perquè combina els següents models de cooperativa: cooperativa de servei, de consum i de treball associat.

Si vols més informació sobre Quèviures Cooperativa clica aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.