Paté d’albergínia amb sèsam de gingebre

Pot ser un entrant magnífic i ideal per a tothom. També apte per a vegans i vegetarians. Impressioneu als vostres comensals amb aquest original i saludable aperitiu. I recordeu que si utilitzeu productes ecològics i de proximitat us quedarà molt més bo.

Per fer aquest senzill paté us cal:

-3 albergínies

40gr de llavors de sèsam amb gingebre

-Oli d’oliva

-Sal

-1 gra d’all

En primer lloc, poseu les albergínies senceres a escalivar a forn. Poseu-hi també el gra d’all. Penseu a enretirar l’all quan estigui escalivat, ja que es farà molt més ràpid que les albergínies.

Un cop escalivades les albergínies, peleu-les i poseu-les en un bol. Peleu l’all i poseu-li també. Afegiu-hi les llavors de sèsam, un raig d’oli d’oliva i un polsim de sal.

Tritureu-ho tot fins a aconseguir una pasta cremosa i fina. Si veieu que li falta sal, afegiu-li.

Poseu el paté en un bol i poseu-li unes poques llavors de sèsam per sobre a manera de decoració. I ja el teniu llest.

Aquest paté es menja amb torradetes, bastonets o embolicat amb tortes de blat de moro o pa de pita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada