Pastís de carabassó amb formatges i mató

El mató és un làctic fabulòs per cuinar, i no es fa servir gaire. Menys mal que cada cop d’utilitza més a les millors cuines del nostre païs.

Per fer aquesta sencilla recepta vegetariana que us solucionarà un àpat saludable molt apte per entre setmana, només us cal:

 6 ous

2 carbassons grans

100 grams de formatge de cabra tendre (pot ser tendre o en rull)

100 grams de mató de vaca

40 grams de formatge curat ovella

mantega

pa ratllat

sal i pebre.

Primer de tot escalfeu el forn a 180 graus.

Talleu els carabassons a trossos prims sense pelar, i en una paella amb la mantega i un polsim de sal saltegeu-los fins que estiguin tendres. Barregeu els ous amb els formatges, la sal i el pebre, amb una batedora elèctrica fins que quedi ben fi, sense grumolls.

Tot seguit hi afegiu els carabassons i remeneu-los amb comte de no trencar-los. Pinteu un motlle (millor si és de silicona) amb mantega, i espolseu el pa ratllat per sobre. Aboqueu la preparació dins i coeu-lo al forn uns 20 o 30 minuts. Desemmotlleu-lo un cop tebi o fred i ja el podeu emplatar.

És boníssim, jo ja l’he provada i val la pena!! I si la feu amb productes ecològics de km0 encara fareu més salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.