Que fem quan ens queden aquells plàtans tan madurs i no sabem que fer-ne? Fa molta ràbia haver-los de llençar i quan veieu lo bo que és aquest brioix de plàtan sense sucre quedaràs parat/da.

Les meves filles se’l van menjar tot en 2 dies i el millor de tot és que és del tot natural i sense sucre.

Per fer aquesta recepta tan senzilla només us cal:

150 gr de farina integral ecològica
100 gr de farina de civada ecològica
(Si només en teniu d’una classe, també us sortirà bo.)
5 ous ecològics
100 gr de mel ecològica
4 plàtans ecològics ben madurs. (si no són madurs, els podeu posar 15 minuts al forn amb pell i tot fins que s’estovin)
1 bosseta de llevat de pastisseria (Uns 15 gr)
70 gr de mantega, mantega vegana, o light.

Trenqueu els ous en un recipient i bateu-los fins que creixin una mica. Tot seguit i afegiu els plàtans xafats amb una forquilla, la mantega desfeta prèviament al microones i també hi poseu la mel.

Afegiu-hi la farina tamisada juntament amb el llevat i remeneu bé amb les barnilles (si són elèctriques millor) fins que quedi una massa ben homogènia.

Poseu la massa en un motlle rectangular untat amb mantega perquè no s’aferri i poseu-ho al forn durant 40-45 minuts a 180° sense ventilador i 160° si feu servir ventilador.

Quan ja estigui el traieu del motlle i ja veureu que bonic i que bo. És una bona recepta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.