Natureco

Natureco és una empresa de Moià, dedicada a la distribució de productes ecològics. Vàrem iniciar la nostra activitat l’any 1993 amb la intenció de fer arribar productes ecològics als comerços de tot el territori català. La nostra voluntat és la d’oferir un servei de distribució de productes ecològics frescos, secs i congelats a botigues especialitzades; donant a més un servei de qualitat i posant-nos al servei dels nostres clients per assessorar-los en tot allò que necessitin.

Des de Natureco sempre hem volgut fomentar un nou concepte de consum ecològic responsable i sostenible; i dotar també el producte ecològic de l’estatus de normalitat necessari per obtenir el reconeixement de tota la societat.

També hem participat, juntament amb d’altres persones i col•lectius, en el desenvolupament de noves formes d’entendre les relacions socials i comercials.

Natureco ens proporciona varietat i bon servei; que a més es tradueix en una bona oferta de productes ecològics per omplir les nostres estanteries de productes de qualitat.

Per més informació sobre Natureco, cliqueu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.