Mousse de crema morada probiòtica

Mousse de crema morada probiòtica

En l’article anterior us vam parlar una mica de les propietats i beneficis de la Kombucha.

En aquesta ocasió, us oferim una recepta divertida i molt fàcil que podeu fer fins i tot amb els nens.

Aquest pastís probiòtic es fa amb te kombucha i fruites naturals, sense farines ni ous ni llet. Si en voleu fer una versió totalment vegana, podeu canviar la mel per concentrat de poma o d’agave.

Ara que ja s’apropen les festes de nadal, aquesta podria ser una recepta ideal per digerir millor les fartaneres i a més cuidar-nos una mica.

I recorda que si fas servir productes ecològics, el pastís quedarà molt més bo i també més nutritiu.

Ingredients per la base

Per motlle de 20cm.

  • 7 dàtils Medjoul nets i desossats
  • 70 gr de flocs de civada

Ingredients crema

  • 250g anacards hidratats
  • 1 tassa de Vitae Kombucha (mango & maduixa)
  • 2 cullerades de mel sense refinar
  • 7 cullerades  d’oli de coco
  • 1 safata de nabius morats frescos
  • 1 safata de mores fresques
  • 1 pessic de sal marina

Decoració

Maduixes i nabius morats frescos.

 

Preparació

  • En primer lloc, aixafa i barreja els ingredients de la base fins integrar-los bé. Ha de quedar una massa enganxosa.
  • Tot seguit, posa un paper de forn a la base del motlle i cobreix-lo amb la massa. Pressiona amb els dits perquè quedi uniforme i llisa. Ha de quedar d’un gruix de 1 cm, més o menys. Reserva per després.
  • En acabat, escorre els anacards i bat-los també amb la resta d’ingredients menys els nabius i les mores, fins aconseguir una textura ben fina. Omplim el motlle amb la meitat de la crema i ho posem al congelador durant 1hora.
  • A l’altra meitat de la crema, li afegeixes els nabius, les mores i bats fins que quedin ben integrats. Si queda algun trosset tampoc passa res.
  • Treu el motlle del congelador i omple amb la resta de la crema. Torna a posar al congelador durant 4-5h.
  • Per acabar, cal decorar la nostra Mousse. Posa els  nabius i les mores per sobre i també hi pots afegir uns fils de xocolata que pots preparar al moment. Per fer els fils de xocolata agafem un pelador de verdures i pelem la rajola de xocolata i anem fent fils. Posen tants com vulguis.

Un cop descongelada el pastís, millor que el consumeixis en les pròximes hores. Fàcil i a més boníssim!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada