Hummus de remolatxa amb sèsam caramel·litzat de llimona

Veureu que fàcil és quedar la mar de bé amb els vostres convidats amb aquest entrant tan saludable i apte per als vostres amics vegans o vegetarians.

La Dolors del restaurant Ca l’Isard de Calella ens el prepara i és simplement meravellós.

A part de ser un plat molt econòmic, és saludable. I recordeu que si utilitzeu verdures i productes ecològics i de proximitat, encara serà més bo.

Per fer aquest hummus de remolatxa us cal:

  • 6 remolatxes petites o 2-3 de grosses
  • 1 dent d’all
  • Sal, pebre i 3 culleradetes d’oli d’oliva
  • Un bitxo picant
  • 20gr de llavors de sèsam caramel·litzat amb llimona (en el seu defecte, podeu fer servir sèsam normal o torrat)
  • 1 iogurt o si sou vegetarians o vegans, un raig de llet vegetal (de civada o soja….)

Poseu tots els ingredients en un pot on pugueu fer servir el pimer tot seguit.

Un cop tot junt, ho piqueu bé fins a obtenir una massa uniforme amb textura cremosa com l’hummus convencional.

Ja ho podeu servir en un bol. Si voleu decorar, podeu afegir-hi una mica de llavors de sèsam per sobre o una mica de coriandre o julivert picat. Al vostre gust.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada