Ara li toca a l’hummus. De les mil maneres que existeixen de fer la coliflor, aquesta és molt fàcil. Ideal per a un entrant o per rebre visites. També és totalment apta per a vegetarians i vegans.
Per fer l’hummus de coliflor blanca us cal:
- 1 coliflor blanca
- Suc de mitja llimona
- Una cullerada de tahina
- 1 all
- 1/2 cullerada petita de pimentó vermell dolç
- 1/2 tassa d’oli d’oliva
- 1 cullerada petita de comí
- Sal i pebre negre
- Podeu afegir-hi espècies al vostre gust (cúrcuma, curri, ….)
Heu de coure la coliflor a l’olla o al forn, decidiu vosaltres, però al forn agafa un gust molt bo.
Quan la tingueu cuita, poseu-la en un recipient on la pugueu triturar al turmix.
Afegiu-hi el suc de llimona, la tahina, l’all, les espècies, sal, pebre, l’oli i tritureu-ho tot fins que quedi una pasta fina.
Poseu l’hummus en un vol per servir-lo a taula i afegiu-li per sobre un polsim de pimentó vermell, per decorar.
Doncs ja ho teniu, mireu que fàcil. Qui no menja hummus natural és per què no vol.