Graten de nyàmeres

Aprofitem que és un producte original, de temporada, deliciós, diferent, sorprenent i econòmic!! Fem un graten al forn molt fàcil i boníssim?

Som-hi!!

Per fer el graten de nyàmeres, ens cal:

-Un motlle pel forn de la forma que vulgueu. Rectangular, rodó,...

800gr de nyàmeres

-2 cebes tendres

-1/2 got de llet

-1/2 got de nata per cuinar

-2 alls

-Sal, pebre negre, oli

Agafem el motlle i el suquem amb oli perquè no se’ns aferri el gratinat.

Pelem i tallem les nyàmeres a làmines no molt gruixudes, més aviat fines. Tot seguit, tallem la ceba tendra a juliana. Ho barregem tot.

Piquem els 2 alls ben picats i els posem en un bol i hi afegim la llet i la nata per cuinar. Ho barregem.

Tot seguit, afegim les nyàmeres i la ceba tendra al bol de la llet i la nata, i ho barregem tot ben barrejat. Procurem que el líquid mulli bé tota la patata i la ceba.

Poseu la barreja al motlle sucat en oli, procureu que les nyàmeres tallades quedin planes dins el motlle perquè quedi ben assentat el pastís. Apreteu una mica la barreja dins del motlle amb una cullera, que quedi compacte i cap al forn a 180°. Cal que es cogui fins que no quedi líquid. Que quedi gratinat per sobre.

Un cop cuit, podeu donar la volta al motlle sobre una plata. I ja podeu gaudir d’aquest senzill i econòmic plat tan deliciós. Repetireu!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada