Faves i pèsols amb alls tendres i vi blanc

1799632

Per preparar aquestes senzilles faves us cal:

per 4 persones:

-1kg de faves pelades

-400gr de pèsols

-un manat d’alls tendres

-2 cebes grosses

-2 gots de vi blanc (si és bo, les faves també seran més bones)

-Sal i pebre

-Una fulla de llorer

 

Talleu petit les cebes i els alls tendres i sofregiu-los amb oli, pebre i sal en una cassola a foc lent.

0000005808

Quan s’enrosseixin be les cebes i els alls tendres, tireu-hi 1 got de vi.

Deixeu que cogui durant 10 minuts.

Quan hagi reduït, afegiu-hi les faves i els pèsols nets i la fulla de llorer. Deixeu que es coguin 3 minuts i tot seguit hi afegiu l’altre got de vi. Rectifiqueu de sal i pebre.

Acabeu de coure-ho tot  fins que sigui cuit. Si les faves son ben tendres amb 30 o 40 minuts en tindreu prou. Si veieu que li falta suc, podeu afegir una mica d’aigua i no oblideu rectificar de sal.

Un cop sigui cuit,  ja ho podeu degustar. Sembla mentida que una recepta tan senzilla pugui ser tan excel·lent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada