Ecoriera porc ecològic

ECORIERA està arrelada a La Vall d’en Bas (La Garrotxa) des de finals del segle XIX. En aquest lloc privilegiat i envoltat d’un entorn natural únic, trobem els seus orígens en la carnisseria que ja al 1870 regentava la Rosa Torró.

L’embotit tradicional és el de tota la vida. És el de les cases de pagès, el que feien els avis. El fuet i la llonganissa de sempre, amb carn de porc ben magre i una mica de cansalada per a amorosir. Les botifarres fresques com tu les vols, sense tendrums ni aigua afegida.

A Ecovianda us oferim la carn i els embotits d’Ecoriera que són de qualitat i de molta tradició.

Si voleu més informació sobre Ecoriera cliqueu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada