Ecoriera porc ecològic

ECORIERA està arrelada a La Vall d’en Bas (La Garrotxa) des de finals del segle XIX. En aquest lloc privilegiat i envoltat d’un entorn natural únic, trobem els seus orígens en la carnisseria que ja al 1870 regentava la Rosa Torró.

L’embotit tradicional és el de tota la vida. A més és el de les cases de pagès, el que feien els avis. El fuet i la llonganissa de sempre, amb carn de porc ben magre i una mica de cansalada per a amorosir. Les botifarres fresques com tu les vols, sense tendrums ni aigua afegida.

A Ecovianda us oferim també la carn i els embotits d’Ecoriera que són de qualitat i de molta tradició.

Si voleu més informació sobre Ecoriera cliqueu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada