Crema de mongetes amb naps

>Crema de mongetes amb naps

Crema de mongetes amb naps

Quina recepta tan estupenda. Si us costa menjar llegums perquè se us fan pesades esteu d’enhorabona, ja que aquesta recepta farà que vulgueu menjar llegums a totes hores. Fàcil, sana i molt versàtil. La podeu fer al vostre gust, però aquí us passo la meva preferida per veure si us inspira. A més, és una manera genial d’aprofitar aquells llegums cuits que han sobrat d’algun àpat i tornar a donar-los vida. Un bon aprofitament. Per cert, si la feu amb fesols vermells és boníssima i té un color genial.

Per fer aquesta crema us cal:

-500gr de mongeta blanca cuita (podeu fer-la amb mongetes vermelles, del ganxet, fesol menut, ...el que vulgueu)

-2 naps blancs

-1 ceba tendra

-1 pastanaga

-Brou de bullir verdura (quan bulliu verdura i patata, no en llenceu l’aigua, és un magnífic brou per fer qualsevol cosa des d’arròs a fideus o fins i tot, aquesta crema)

-Oli d’oliva i sal

Talleu el nap, la pastanaga i la ceba a trossets petits i poseu-los en una cassola amb un raig d’oli d’oliva i una mica de sal al gust.

Deixeu que es cogui una mica i quan ja estigui mig cuit li afegiu 1 litre del brou de verdures.

Quan faci 10 minuts que bull tot plegat, afegiu-hi les mongetes cuites a dins, remeneu, rectifiqueu de sal, si cal i deixeu-ho coure uns 4 o 5 minuts més perquè es barregin els gustos.

Un cop passat aquest temps ja podeu parar el foc i passar-ho tot per la batedora fins que us quedi una crema fina. Si veieu que us queda molt espessa, li afegiu una mica més de brou.

Aquesta crema és deliciosa i us sorprendrà. És una manera de menjar un primer plat saludable i ple d’energia i vitamines. També és ideal per si esteu intentant fer dieta. Els llegums no contenen greix i són fantàstics per a la salut.

By | 2018-02-19T14:17:23+00:00 febrer 19, 2018|Receptes|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment