Com funcionem

>Com funcionem
Com funcionem 2017-01-16T14:28:51+00:00

Com fer la comanda

La comanda es pot fer qualsevol dia de la setmana. Només cal que entreu a l’apartat de productes i trieu el que vulgueu comprar clicant al botó del carret de la compra. Cada clic, us posa 1 unitat de producte a la cistella.  A la part dreta de la pantalla us apareixerà la vostra cistella amb la quantitat de producte que  heu comprat i l’import que porteu gastat. Quan hàgiu finalitzat la vostra compra aneu al botó de finalitzar i seguiu les instruccions que us duran a posar les vostres dades i a indicar el tipus de pagament que voleu fer.

Comanda mínima

 • Sense comanda mínima a la població de Calella.
 • 20€ a les poblacions de Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta i Pineda de Mar.
 • 30€ a les poblacions ubicades entre Malgrat de Mar i Mataró ambdues incloses.
 • 50€ a les poblacions entre Mataró i Barcelona ambdues incloses.

Per assegurar-vos que sou dins la nostra zona de repartiment, consulteu el llistat de poblacions on repartim.

Només cal posar les dades una vegada. Si algun dia torneu a comprar, només haureu de posar la vostra clau i contrasenya i ja tindreu creat el vostre compte, que us permetrà fer la compra sense posar les vostres dades altre cop, ja les tindrem memoritzades. A més, podreu consultar les vostres compres anteriors i d’altres opcions de utilitat.

Teniu 3 tipus de pagament:

 • -Pagament en efectiu contra reembossament. Un cop us arribi la comanda a la porta de casa ho pagueu en efectiu.
 • -Pagament amb targeta contra reembossament. Un cop us arribi la comanda a la porta de casa ho podreu pagar amb targeta de crèdit amb el nostre TPV portàtil.
 • -Pagament amb targeta de crèdit on-line. Un cop hàgiu fer la compra, podeu pagar-la en el mateix moments amb targeta de crèdit a través de la web.
 • -Pagament amb Paypal. Pagament amb la plataforma Paypal a través de la web.

Un cop realitzada la vostra compra, a la pantalla s’us indicarà que aquesta s’ha efectuat correctament.

Pels qui necessiteu quantitats diferent (més petites) de les que es presenten en cada producte, disposem de la comanda MANUAL PERSONALITZADA. Aquesta comanda permet demanar quantitats específiques de cada producte per poder adaptar-nos a les vostres necessitats. No és més que un espai en blanc senzill on demaneu el que voleu i com ho voleu, per escrit.

Per exemple:

 • -350gr de bistec de vedella 1a tallat prim
 • -1 galta de porc
 • -250gr de llonganissa tallada

Comanda especial

La comanda especial està pensada per aquells que vulgueu comprar una quantitat o un tall diferent de la que es proposa a la botiga.

Exemples:

 • Si a la botiga venem el bistec 1a en paquets de 500gr i vosaltres només en voleu 350gr.
 • Si a la botiga venem les hamburgueses en paquets de 2 unitats i vosaltres en voleu 3 unitats.
 • Si voleu un pollastre que pesi més de 2,5kg.

Com fer la comanda especial

Aneu a la pàgina d’inici i situeu-vos a baix de tot. Allà trobareu el primer menú de “El teu compte” i com a opció trobareu l’enllaç a “Comanda especial”.

Escriviu les vostres dades i seguidament, la vostra comanda tal com la desitgeu. Podeu demanar a pes o per talls. Recordeu que el pollastre es pot tallar com vulgueu però s’ha de comprar sencer.

Exemple:

 • 450gr. de bistec 1a tallat fi.
 • 8 talls de llom.
 • 1 pollastre de pota negre tallat per rostir.

AQUESTA COMANDA ES PAGARÀ SEMPRE EN EL MOMENT D’ENTREGA, AMB TARGETA O EN EFECTIU.

Com rebrem la nostra comanda

Si és el primer cop que feu comanda, a Ecovianda, us trucarem per concertar l’hora de repartiment que us vagi més bé. Sempre ens adaptarem a les vostres necessitats.

El nostre llistat de comandes es tanca diumenge a les 20h.  L’endemà dilluns es comencen a crear i a preparar els vostres productes i dimecres, ja estan llestos. Durant el dijous i el divendres, els repartirem a les vostres llars.

Rebreu la comanda de la nostra ma. No fem servir cap empresa de transport. Nosaltres treballem directament amb els nostres clients.

Si sou de la ciutat de Barcelona, Santa Coloma i de Badalona, la comanda us arribarà els divendres.

La resta de les poblacions rebreu la comanda els dijous.

Els dies d’entrega podrien variar quan hi hagin festiu entre setmana. En aquest cas us informaríem prèviament.

En cas que tingueu algun problema, dubte o observació, podeu trucar al telèfon 617 11 37 05 de 9:30h a 16:00h de dilluns a divendres i us atendrem amb molt de gust.

El producte es presenta envasat al buit amb el corresponent segell de certificació ecològica de la CCCPAE.

Alguns productes com les salsitxes i les hamburgueses de pollastre i de gall d’indi es presenten en safata.

També podeu demanar que us portem la mateixa comanda cada setmana o cada 15 dies per no haver de fer comanda. Nosaltres ens n’ocupem.

En cas que no pugueu ser a casa en el moment de l’entrega, cal que aviseu amb antelació i sempre es podrà trobar una alternativa per rebre l’encàrrec, sigui en un altre moment, o en un altre lloc pactat prèviament.
Tot i així, a la web, disposeu d’un aparta de “adreça d’enviament”, que us dona la possibilitat d’enviar la vostra comanda a una adreça diferent de la personal.

Per més informació consulteu les condicions de compra.