Coliflor verda arrebossada amb salsa de cogombres agredolços

Aquesta recepta me la va ensenyar la meva mare. Us encantarà. Fàcil i ideal per als nens.

Per fer aquesta coliflor arrebossada us cal:

  • 1 coliflor verda
  • 2 ous
  • Pa ratllat
  • Oli d’oliva suau per fregir
  • Sal

Maionesa (Podeu comprar-la feta o la podeu fer vosaltres mateixos)

Per fer la maionesa:

  • 1 ou
  • sal
  • Suc de mitja llimona
  • Oli d’oliva suau o de gira-sol
  • Cogombres agredolços

Agafeu la coliflor verda i talleu-la per fer-la bullida. Poseu-la a l’olla i bulliu-la uns 15 minuts aproximadament. Que no quedi massa tova.

Un cop bullida, l’haureu d’escórrer i deixar-la refredar.

Un cop freda, arrebosseu la coliflor amb l’ou i el pa ratllat. Que quedi ben arrebossada.

Poseu l’oli al foc en una paella i quan sigui calent, fregiu la coliflor fins que quedi dorada.

Per fer la salsa, poseu en un recipient alt i estret, un ou, un raig de suc de llimona, un punt de sal i una mica d’oli i emulsioneu amb el pimer per fer la maionesa. Si voleu veure un tutorial de com fer maionesa molt ben explicat i molt il·lustratiu, aquí us deixo l’enllaç.

https://www.google.es/search?q=tutorial%20como%20hacer%20mayonesa

Un cop feta la maionesa, agafeu els cogombres i talleu-los a trossos petits. Barregeu-los amb la maionesa a poc a poc perquè no es talli, fins que tot quedi ben integrat.

I ja ho teniu. Suqueu la coliflor amb la maionesa de cogombres, és deliciós!!!

Bon profit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada