Carbassa cacauet farcida al forn

Avui una recepta divertida, fàcil i molt de moda que podeu fer amb els nens. Farcirem una Carabassa Cacauet i la posarem a forn, mira si és fàcil!!!

Per fer aquesta recepta us cal:

  • 1 Carabassa Cacauet
  • Un grapat d’espàrrecs verds
  • 1 carabassó petit
  • 1 ceba petita
  • Formatge per gratinar
  • Oli d’oliva, sal i pebre.
  • Orenga

Primer de tot, partiu la carabassa per la meitat, a lo llarg.

Un cop partida, traieu-li les llavors i poseu-la en una safata apta per al forn, tireu-li un raig d’oli perquè no s’enganxi a la safata i posa-la al forn a 180° durant 20 minuts.

Mentrestant, talleu els espàrrecs, la ceba i el carabassó a trossets petits i reserveu-los.

Un cop passats els 20 minuts, traieu la carabassa del forn i amb una cullera, buideu-la una mica per deixar espai per al farcit.

Agafeu la carn de la carabassa del buidatge i barregeu-la amb les verdures que heu tallat. Farciu la carabassa amb tot plegat i poseu-li formatge per sobre.

Poseu-ho al forn un altre cop i deixeu-ho mitja hora més a 170° aproximadament. Procureu que el farcit i la carabassa quedin cuits, si no, deixeu-ho coure una mica més.

Quan faltin 5 minuts, podeu posar en marxa el gratinador per si no un ha quedat dorada la part superior del formatge.

Un cop acabat, emplateu la carabassa i tireu-li una mica d’orenga per sobre.

És boníssima!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada