Cal Portalé és un restaurant situat al poble de Claverol al Pallars Jussà, a la província de Lleida. Aquest restaurant de tota la vida el governava la Irene, l’àvia de la família; després va passar a la mara, la Montse; fins que la filla, la Eli, i el seu marit l’Oriol s’hi van afegir.
Juntament amb el restaurant l’Eli i l’Oriol van emprendre altres projectes com el cultiu ecològic d’ametlles, el cultiu de les oliveres per fer oli, la cria de les abelles per produir mel, i la gestió i creació d’un Parc de les Olors als seus terrenys i voltants. La nova generació dóna un nou impuls al negoci familiar.
Compromesos amb el que fan, el resultat és un assortit de productes de proximitat i ecològics que no deixen indiferent.
A Ecovianda, ens agrada poder comptar amb els seus productes, ja que són símbol de qualitat i feina ben feta. Te n’adones quan els tastes.
Gràcies al Parc de les olors, també disposen d’un catàleg de productes de bellesa que es fabriquen amb les herbes que creixen al mateix parc. Tot i que d’aquesta fabricació se n’encarrega la central de la xarxa de parcs, a Cal Portalé els hi podràs trobar.
Amb l’entorn que l’envolta i totes les activitats que hi podeu realitzar, Cal Portalé és un destí ideal per passar-hi un cap de setmana en família, ja que disposen d’un d’allotjament rural magnífic.
També podreu realitzar les visites concertades i guiades al Parc de les Olors, gaudir de la gastronomia de la zona al seu restaurant i somiar amb les millors vistes de la comarca, sense sortir del poble.
Sobretot, si us agraden, no deixeu de tastar els cargols!!
Us ho recomanem. Us hi trobareu com a casa.
http://www.allotjamentrural.cat/