Botifarra al vi blanc amb mongetes del ganxet

Aquesta recepta és tan fàcil que la podeu fer amb la canalla i passar una bona estona.

Per fer la botifarra al vi blanc per a 4 persones, us cal:

500gr de botifarra

-1 got i mig de vi blanc. (Com més bo sigui el vi, més bo quedarà el plat).

800gr de mongetes del ganxet (A Ecovianda, les teniu cuites en pot de vidre, ja llestes per menjar).

-1 all i una mica de julivert

-sal, pebre i oli d’oliva

 

 

Agafeu la botifarra i poseu-la a la paella amb una mica d’oli a foc mitjà/alt. Quan estigui quasi cuita i dorada, tireu-hi el vi blanc i tapeu amb una tapadora.

Deixeu coure una estona fins que la botifarra s’hagi begut tot el vi.

Quan quedi seca, enretireu-la del foc i reserveu-la tapada perquè es mantingui calenta.

A la mateixa paella, hi afegiu una mica d’oli i hi tireu l’all i el julivert. Al cap d’un minut, quan ja estigui l’all una mica daurat, tireu-hi les mongetes, sal i pebre, i salteu-les fins que siguin ben calentes i hagin adquirit el gust de l’all i el julivert. Si cal, rectifiqueu-les de sal.

Un cop fetes poseu en un plat la botifarra i les mongetes, per gaudir d’un plat típic, nutritiu i amb un toc diferent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada